Ú s t í n/L. - Tak jako v minulé sezoně i letos se nadšení fanoušci Ústeckých Lvů dočkají hokejového odpoledne v hypermarketu Globus Trmice. Tato akce bude jako vejce vejci podobná té loňské, bude se jako tehdy konat u hlavního vchodu do hypermarketu, bude obsahovat soutěže pro diváky i besedu s hráči, autogramiádu a budou na ni představeny dresy Slovanu pro nadcházející sezonu 2006/2007. Akce je naplánována na 9. září ve 14.hod.
Na akci bude přítomen generální manažer HC Slovan David Šaffer, který oficiálně představí všechny posily svého klubu, jako jsou Michal Fikrt, Tomášové Ficenc a Houdek, další bek Tomáš Nádašdi a forvardi Jakub Hulva, Marek Ivan, Pavel Janků, Josef Vítek nebo navrátilec Petr Přeučil. Odhaleny budou také nové verze dresů, ve kterých budou Ústečtí nastupovat. Klub se po roční oranžové odmlce vrací k původní a pro Slovan vlastní žlutomodré kombinaci, víc vám ale o nové kolekci neřekneme. "Zahajujeme sezonu a chceme fanouškům představit první novinky, které jsme do nového ročníku představili. Vedle nové kolekce suvenýrů to budou také dresy v tradiční žlutomodré barvě. Právě třeba dres,nebo permanentku mohou návštěvníci sobotní akce vyhrát v soutěži. Chybět nebude ani debata s hráči nebo autogramiáda. Chtěl bych proto všechny naše příznivce na sobotu srdečně pozvat, ať s námi zahájí další úspěšnou sezonu," láká diváky na akci marketingový asistent klubu Přemysl Zeman.

Dalším překvapením bude představení suvenýrů, jejichž počet se dramaticky rozroste. Prozatím nabízené propisky, kšiltovky, šály apod. doplní spousta nových předmětů s náměty hráčů Slovanu. V nadcházejícím ročníku bude na zimním stadionu dokonce otevřen obchod s těmito předměty a i nové webové stránky počítají s obnovením služby objednávek těchto propagačních předmětů.

Celou akci, která by měla trvat zhruba hodinu a půl, bude moderovat Štěpán Sokol a ten vás také bude provázet několika soutěžemi po vzoru z minulého roku, při nichž se bude bojovat o vstupenky na první domácí zápas, ve kterém se Lvi v sobotu 16. září představí v duelu s Třebíčí. Dále pak můžete vyhrát permanentní vstupenku na celou sezonu nebo již zmiňovaný dres. Akci zakončí hromadná autogramiáda všech přítomných hráčů, jejichž jména budou upřesněna.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže