Ú s t í n/L. - V pondělí 4.9.2006 se Ústečtí Lvi v předposledním přípravném utkání střetnou s Karlovými Vary. V sérii přípravných zápasů změří oba týmy své síly už podruhé a Vary budou mít Slovanu co oplácet, utkání na ústeckém ledu pro ně skončilo nepříznivým poměrem 1:3. Zápas, který se hraje od 18:00 v Karlových Varech, tedy slibuje zajímavou hokejovou podívanou.
První duel

Příprava na nadcházející sezónu se pomalu chýlí ke konci a je ještě třeba sehrát odvetné utkání s HC Energie Karlovy Vary. To první proběhlo 22.8. v Ústí nad Labem a domácí celek v něm nad soupeřem z extraligy zvítězil dvoubrankovým rozdílem 3:1. Cesta k vítězství ovšem nebyla jednoduchá, Karlovy Vary se už v polovině první třetiny ujaly vedení brankou Michala Dvořáka, naštěstí pro domácí o šest minut později srovnal David Pazourek. Po druhé třetině, která na obou stranách proběhla bez gólových úspěchů, ale nikoliv bez příležitostí, zvrátil stav utkání na stranu Ústeckých Lvů Josef Vítek. V závěru pečetil osud utkání trefou do opuštěné karlovarské klece Pavel Janků. V dresu Karlových Varů se na ústeckém ledě představil i bývalý brankář domácího mužstva Lukáš Sáblík.

Co nového ve Varech

Kromě už zavedených změn v sestavě Karlových Varů došlo ještě k jedné, k týmu se připojil útočník Aleš Pařez, který zatím hrál pouze v zámoří.

Pro Karlovy Vary bude pondělní zápas posledním přípravným utkáním před začátkem extraligové sezóny, lze tedy očekávat, že je zastihne v nejlepší možné formě, kdy by vše už mělo řádně fungovat, jak se po prvním vzájemném zápase vyjádřil trenér Energie Zdeněk Venera. Oba týmy mají za sebou sérii dvou vítězství, pro Karlovy Vary zatím bilance z přátelských utkání vyznívá takto: 7 vítězství, 1 remíza a 3 prohry. Z toho čtyři zápasy sehrála Energie doma a všechny dotáhla do vítězného konce. Ústí, které má prozatím odehráno o utkání méně, je na tom o něco hůře se čtyřmi vítězstvími, třemi remízami a dvěma prohrami. Zápasy venku odehrál Slovan tři a ve všech dosáhl pouze remízy.

Předpokládané sestavy

Karlovy Vary: Mensator - Dobroň, Hanzlík, Mudroch, Duben, Kloz, Ustrnul, Řezníček, Němec – Kumstát, Skuhravý, Balázs – Procházka, Pech, Dvořák –Pařez, Kraft, Košťál - Bauer Jakub, Tvrdek, Zaťovič
Ústí n. L.: Fikrt - Nádašdi, Grof, Ficenc, Hořava, Zápotočný, Houdek, Suchánek – Hulva, Pazourek, Antoš – Ivan, Slížek, Klimt – Janků, Martinec, Vítek – Kloz, Klobouček, Jiří Kudrna

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže