Ú s t í n./L. - Ústecké vedení nezahálí ani během vánoční přestávky a tak se na včerejším tréninku poprvé objevily hned dvě nové tváře. První z nich je kmenový hráč litvínovského Chemopetrolu Jan Šulc. V současné době se řeší jeho hostování ve Slovanu od 1.1.2004 do konce sezóny. Tento 24 letý útočník doposud působil v prvoligovém Hradci Králové, kde se ziskem 21 bodů za 9 branek a 12 asistencí patřil k nejproduktivnějším hráčům týmu.
Druhým hráčem, který by naopak mohl posílit ústeckou defenzivu je bek Václav Zavoral, jenž se během letošní sezóny vrátil z nižších zámořských soutěží zpět do Litvínova, kde dříve působil. O jeho setrvání ve Slovanu se však rozhodne až po zkoušce během vánoční přestávky. Ústecký obránce Radim Skuhrovec naopak bude i nadále při střídavých startech oblékat černožlutý dres Litvínova.

Už jen na střídavé starty bude ve Slovanu působit mladý kladenský bek Jakub Evan, jemuž končí k 31.12.2003 hostování v ústeckém klubu.
Z Chemopetrolem je také rozjednáno hostování juniorského reprezentanta Lukáše Kašpara. Ten je nyní ve Finsku na mistrovství světa hráčů do 20 let. Tento mladý hráč, který svou premiéru v modrožlutém dresu v utkání proti Chomutovu oslavil brankou, by měl v Ústí působit minimálně do 31.1.2004. Informace potvrdil sportovní manažer klubu Jan Jandera.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže