čtvrtka 6. dubna do soboty 8. dubna 2006 se o titul utkají mužstva Českých Budějovic, Vítkovic, Zlína a Ústí nad Labem.">
Ú s t í n/L. - Jako malý turnaj "FINAL FOUR" by se dalo nazvat klání žáků 9. tříd o Přeborníka České republiky. Účast v závěrečné fázi si po celoroční snaze mohla vybojovat pouze čtyři mužstva. Od čtvrtka 6. dubna do soboty 8. dubna 2006 se o titul utkají mužstva Českých Budějovic, Vítkovic, Zlína a Ústí nad Labem.

Mapa žákovských soutěží 6. - 9. tříd je rozdělena na osm oblastí, které jsou řízeny příslušnými KS ČSLH. Dlužno dodat, že během několika posledních let, kdy se toto rozdělení užívá, nastala určitá škatulata batulata a některé české týmy s vyššími ambicemi se spolu sešly především ve skupině A a B.

skupina A - Praha
skupina B - Střední Čechy
skupina C - Jižní Čechy
skupina D - Ústí nad Labem
skupina E - Hradec Králové
skupina F - Jižní Morava
skupina G - Střední Morava
skupina H - Severní Morava
O právo účasti v závěrečném turnaji se dvoukolově střetli vítězové skupin A a D, B a C, E a H, F a G.

Série mezi vítězi skupin A a D Českými Budějovicemi (svou skupinu vyhráli o 4 body před Slavií) a Litoměřicemi měla v hráčích z jihu Čech celkem jasného favorita a ti si bez větších potíží zajistili finálovou účast. K prvnímu zápasu se hokejisté Litoměřic nedostavili a v odvetě prohráli na svém ledě v Litoměřicích 1:12.

Série mezi vítězi skupin B a C Ústím nad Labem (svou skupinu vyhráli o jediný bod před Mladou Boleslaví) a Strakonicemi začala na severu Čech výhrou Lvíčat v poměru 7:3. V odvetě Severočeši neponechali nic náhodě a po výhře 5:2 ve Strakonicích postoupili na závěrečný turnaj už počtvrté. Ve 4., 5. a 6. třídě ústečtí hokejisté obsadili shodně 3. místo.

Série mezi vítězi skupin E a H Nymburkem a Vítkovicemi (svou skupinu vyhráli o 7 bodů před Třincem) skončila jasným postupem hráčů z Ostravy. Ti nejprve vyhráli v Nymburce 8:0 a na svém ledě soupeře rozdrtili dokonce 13:0. Na závěrečný turnaj postoupili vítkovičtí hráči potřetí. V 6. třídě obsadili 2. a o dva roky později 3. místo.


V sérii vítězů skupin F a G vyzval YTONG Brno Zlín. Tato série byla jednoznačně v režii Medvědů. V úvodním zápase vyhráli mladí hráči Zlína v Brně 6:2 a o jejich postupu bylo téměř rozhodnuto. V odvetném zápase ve Zlíně domácí vyprovodili mladé Brňany s výpraskem 9:4.


Turnaj se hraje systémem každý s každým a všechny týmy hrají jeden zápas denně. Hraje se dle pravidel LH, hrací doba je 3 x 20 minut čistého času.

Rozpis utkání:
čtvrtek 6. 4. 14:00 Ústí - Zlín 16:45 Slavnostní zahájení turnaje 17:00 České Budějovice - Vítkovice
pátek 7. 4. 14:00 Ústí - České Budějovice 17:00 Zlín - Vítkovice
sobota 8. 4. 9:00 České Budějovice - Zlín 12:00 Vítkovice - Ústí 15:00 Vyhlášení výsledků
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže