Ú s t í n/L. - Rok se sešel s rokem a Ústečtí Lvi stojí opět ve finále play-off první ligy. Nyní bude jejich soupeřem tým Mladé Boleslavi. Finálová bitva začne psát svou první kapitolu v úterý 14. března na ledě Lví arény. Včetně kvalitní hokejové podívané bude opět připraven bohatý doprovodný program. Předprodej vstupenek, které budou stát 80,- a 60,- Kč, začne vždy ve 13.00 hod.

Světelná show

Před začátkem utkání začne světelná show, která přivítá domácí Ústecké Lvy. Prosíme proto všechny návštěvníky, kteří chtějí vidět světelnou show, aby přišly včas do Lví arény. Plánovaný začátek je totiž cca 5 minut před zahájením utkání.

Zvuková aparatura

Tak jako v prvním a druhém kole play off bude ve Lví aréně mohutná zvuková aparatura. Připravte se na sílu akustiky!

Využitá power play = plakát zdarma

Pokud Ústečtí Lvi využijí v domácích utkáních přesilovou hru, máte možnost získat plakát mužstva zdarma! Hlasatel oznámí sedadlo, jehož majitel získá zdarma plakát mužstva, který mu přinese lvíček Viktor. Čím více využitých přesilovek, tím více plakátů zdarma!

Soutěž o nejlepší transparent – získej zdarma vstupenky nebo permanentku na příští sezonu!

Pokračovat bude i soutěž o nejlepší transparent. Hlavní cenou v soutěži je permanentní vstupenka na příští sezonu 2006/2007! Tato soutěž bude probíhat do konce letošního play off.

Trumpetisté roztleskají Lví arénu

Dobrý zvyk zůstává – připravte si dlaně, protože tóny trumpetistů Severočeského divadla a baletu vás nenechají v klidu. Známé melodie, které už nespočetně roztleskali ochozy ústecké arény, zazní i ve finále.

Novinka! - Hokejová helma pro opravdové fanoušky

Kdo zavítá na finále do Lví arény, může si vychutnat hokejovou atmosféru do posledního detailu. Pokud budete mít zájem, můžete zdarma dostat od hostesek papírovou helmu v klubovém provedení Ústeckých Lvů.

Novinka! - Sever proti Jihu

Žádná rekonstrukce občanské války z USA! Tentokrát půjde o bitvu v hledišti Lví arény. Dvě největší tribuny se utkají ve fandění. Tribuna Sever a Jih bude mít svého moderátora, který bude své svěřence povzbuzovat k nejlepšímu výkonu! Výsledek bude změřen měřičem decibelů. Vítězná tribuna, resp. všichni lidé na tribuně získají kupón na pivo zdarma! To si pak budou moci vyzvednout ve svém stánku s občerstvením na tribuně.

Soutěže o přestávkách

V úterý o první přestávce budeme losovat dalších 15 výherců v soutěže Zlatopramen fandí Ústeckým Lvům! Dalšími partnery akce jsou HM Globus Trmice, Ústecký Týdeník a Fajn North Music.

O druhé přestávce bude na oba hrací dny připravena tradiční střelecká soutěž. Partnery akce jsou Zlatopramen, restaurace REPLAY Pizzerie a REPLAY El Paso na Klíši.

Exhibice krasobruslařky

V úterním zápase vystoupí o první přestávce krasobruslařka z místního oddílu.

Exhibice nadějí ústeckého hokeje

V pondělí se o první přestávce představí Lvíčata z přípravky.

Předprodej vstupenek

Na oba zápasy začíná předprodej vstupenek ve 13.00 hodin. Na finále play off je vstupné 80,- Kč a 60,- Kč. Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže