Ú s t í n/L. - V neděli 5. února 2006 od 14 hodin bude patřit hypermarket Globus Trmice Ústeckým Lvům a jejich příznivcům. Vedení klubu přichystalo zábavnou show, ve které nebude chybět beseda s hokejisty Slovanu, soutěže o zajímavé ceny a mnoho dalšího. Akci s názvem „Žlutomodrá neděle“ nám více přiblížil marketingový asistent klubu Přemysl Zeman.

Ústečtí Lvi zahajovali v HM Globus Trmice start do letošní sezony. Divákům se tehdy představili mimo jiné první posily do nové sezony - Jakub Grof, Tomáš Klimt, Jiří Kuchler a Ladislav Slížek. Klub slavnostně odhalil i třetí sérii dresů, které oblékají hráči v derby s Chomutovem a Kadaní.

Co bude hlavním mottem připravované neděle? „Letos slavíme 60 let historie klubu a divákům se v Globusu mimo současných hráčů přestaví také bývalé opory klubu. Na show zavítají např. bývalý vynikající útočník Čestmír Kodrle, obránce Vlastimil Davídek, Radomír Mikeš a další bývalí hokejisté,“ řekl Přemysl Zeman. „Chceme tímto oslovit diváky, které výše jmenovaní hokejisté dříve svým uměním bavili. Mladší generaci zase připomenout, že i v minulosti tu hrála celá řada skvělých týmů a hráčů. A je to také první krok k vytvoření hokejové síně slávy, která zatím v našem klubu chybí,“ pokračoval na adresu hostů marketingový asistent.

Návštěvníci budou mít možnost také získat od všech hostů autogram. Připravené budou i doprovodné soutěže. „Trochu jsme klasické soutěže, jako je střelba na branku a slalom, upravili. Navíc ještě čeká na návštěvníky jedna specialita,“ nechtěl více prozradit Přemysl Zeman. A co na odvážlivce čeká za ceny? Reklamní předměty, publikace 60 let ústeckého hokeje a také poukaz na permanentku na příští sezonu Ústeckých Lvů!

Při příležitosti oslav kulatého výročí, můžete také na místě zakoupit knihu 60 let ústeckého hokeje, kde se dozvíte více o bývalých hráčích nebo památných sezonách.

V doprovodném programu uvidíte také vystoupení těch nejmenších Ústeckých Lvíčků.

A navíc – kdo opět přijde v dresu Ústeckých Lvů, může se těšit na malý dárek! „Zveme všechny naše příznivce, přijďte se podívat, zasoutěžit a poznat Ústecké Lvy i mimo led,“ láká fanoušky Přemysl Zeman.

Žlutomodrá neděle se koná tedy 5. února 2006 v HM Globus Trmice od 14 hodin. Mediálními partnery akce jsou Fajn North Music, TV Lyra, Ústecký Týdeník a Dream Production.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže