Ústí nad Labem - Dalším maskovaným mužem do brankoviště se stal mladík Matěj Kmec. Dvacetiletý rodák z Prahy strávil loňskou sezonu v juniorském týmu Olomouce.

Jak se zrodil Váš přesun do Ústí nad Labem? 


Jsem rád, že budu působit v ústeckém Slovanu. Věřím, že mi angažmá může pomoci v kariéře. Rád bych získal nové zkušenosti a prosadil se v seniorském hokeji.

Jak byste zhodnotil úvodní tréninky na ledě?


Na první trénink jsem se těšil, o tom bez pochyby. Pomalu si zvykám na tréninkové dávky, každým dnem se cítím lépe.


V loňském roce jste odchytal v juniorce Olomouce osmnáct utkání, jak byste zhodnotil tuto sezonu?


V minulé sezóně proběhly menší komplikace, ať už v podobě zranění v týmu a nebo v těžké juniorské sezóně. V Olomouci jsme se chtěli hlavně vyhnout skupině o udržení.

Jak jste se připravoval přes léto na následující sezonu?

Na sezonu jsem se připravoval individuálně, chodil jsem na ledy do Letňan, společně s veterány včetně hráčů z NHL. Samozřejmostí byla posilovna a hodně jsem využíval na kolečkové brusle.





Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže