Ú s t í n/L. - V letošní sezóně je tomu 10 let, kdy Slovan hrál poprvé a naposledy naší nejvyšší soutěž. Pro připomenutí této památné chvíle se uskuteční exhibiční zápas Slovan Extraliga vs. Slovan Garda. Utkání se bude konat v neděli 11. února 2018 od 15:00 hod. Dorazte všichni na tuto jedinečnou akci.

Účastníci Exhibičního utkání

Sestava Slovan Extraliga: Přikryl, Volke - Ficenc, Vágner, Hořava, Pojkar, Zápotočný, Evan, Zeman, Gýna, Klobouček - Antoš, Pazourek, Klimt, Šaffer A., Janků, Čaloun, Slížek, Šagát, Míka, Micka, Heřman. Realizační tým: Evan, Zeman P., Šaffer, Brož, Morvay.

Sestava Slovan Garda: Stehlík J., Ptáček, Volf - Hnízdo, Kuda, Svatoš K., Voborník, Nerad M., Štěpánek - Hanzl, Morvay, Hudec, Stehlík L., Hřebík, Kůstka, Cícha, Černý, Buďa, Šindelář, Vlach. Realizační tým: Holman, Kaltenböck, Kodrle, Vrba, Hejduk st., Davídek, Pírek, Šlechta.

Program Exhibičního zápasu na počest 10 let od Extraligy

14:45 - Slavnostní nástup, státní hymna, slavnostní buly v podání Čestmíra Kodrleho

15:00 - Exhibiční utkání

1. přestávka - Slavnostní ceromoniál v podobě vyvěšení čísla 8, které nosíval současný sekretář A týmu Radomír Mikeš

2. přestávka - Slavnostní uvedení hráčů do síně slávy (Klobouček, Hejduk st., Holík, Ptáček)

Vstupné na pokladnách

Dospělí 80,-Kč

Student 40,-Kč

ZTP/Senioři 65+ mají vstup zdarma

Permanentkáři mají vstup zdarma

Vstupenky můžete zakoupit již nyní formou online předprodeje na webu slovanusti.cz, případně budou k zakoupení od 14.hod na pokladnách zimního stadiónu v den exhibice.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže