Ústecký hokejový klub získal nového sponzora. Ve čtvrtek byla v sídle společnosti GLENCORE AGRICULTURE CZECH, s. r. o. slavnostně podepsána sponzorská smlouva.

Úvodní slovo si vzal Maurice Bensadon, country manager společnosti Glencore: „Myslím si, že spolupráce naší společnosti s hokejem v Ústí nad Labem je prospěšná pro obě strany. V Ústí je dobrá komunita lidí. Hokej i tato společnost mají ve městě dlouhou tradici. Věřím, že se bude spolupráce v budoucnu prohlubovat. Glencore a Slovan mají několik společných věc, jednou z těch důležitých je fair-play chování.

Následně hovořil Vladimír Evan: Nechybělo moc k tomu, aby před třemi lety ústecký hokej úplně zanikl. Museli jsme si získat tvrdou a usilovnou prací zpět přízeň sponzorů. Myslím si, že se nám to podařilo, sportovní výsledky během tří sezón byly výborné. Partneři se k nám začínají vracet. Vážíme si toho, že firma Glencore vidí, že naše práce je smysluplná. Myslím si, že obě společnosti reprezentují město Ústí nad Labem.

Slovo si poté vzal znovu Country manager společnosti Glencore. „Jakmile jsme představili nové propagační videoklipy a oznámili spolupráci s ústeckým hokejem, začaly se množit žádosti o vstupenky na všechny domácí zápasy Slovanu. Je jich okolo čtyřiceti. Překvapilo mě to a potvrdilo se, že jsme se vydali dobrou cestou.

Následně Vladimír Evan i Jan Čaloun hovořili o tom, že se spolupráce nebude týkat jen dospělého týmu, ale bude mít přesah i do mládeže. Právě zapojení mladších kategorií ocenil také Maurice Bensadon. „Jsem velmi potěšen, že se v Ústí nezapomíná na mládež, že se jí věnují trenéři na vysoké úrovni. Zastávám názor, že práce s mládeži je nesmírně důležitá.“

Personální ředitelka společnosti Glencore, Aneta Martišková, se nechala slyšet, že se těší na spolupráci, která je koncipována jako dlouhodobá.„Jsme smluvně vázání mlčenlivostí, ale jedná se o výraznou podporu v rámci klubového rozpočtu.“

„Ráda bych poděkovala nejen za hokejový tým, ale za celé město Ústí nad Labem. Jen těžko se dá vyjádřit poděkování a hrdost, že se společnost Glencore, která je zaměřená na obchod, ale také na společenský život, podílí na podpoře významného sportu, který obyvatelé města rádi a hojně navštěvují,“ dodala primátorka statutárního města Ústí nad Labem Věra Nechybová.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže