Ú s t í n/L. - Předposlední přípravný zápas čeká na ústecké hokejisty. Tým vedený Miroslavem Machem a Tomášem Marešem míří do Litoměřic. Slovan a Stadion se v rámci přípravy již utkaly, z jednobrankové výhry se radovalo Ústí. Úvodní buly odvetného zápasu v Litoměřicích bude vhozeno v úterý 22. srpna v 18 hodin.

Příprava Litoměřic

Hokejisté Stadionu Litoměřice mají odehrané čtyři přípravné zápasy. V nich dokázali vyhrát jen jednou. Na úvod se utkali s Ústím nad Labem. Severočeské derby nabídlo jednu jedinou branku. Slovan vyhrál 1:0 díky Davidu Mertovi, který se prosadil ve 25. minutě. Desátého srpna odehráli Kališníci svůj první domácí duel. Litoměřice hostily Benátky nad Jizerou, které hrály velmi aktivně. Právě Benátky rychle vedly 2:0. Následně i 3:1. Stadion díky gólům Miškáře a Hantáka poslal zápas do prodloužení. V něm se ale znovu prosadili hosté, duel rozhodl Hrabík.

Druhým domácím soupeřem byla Kadaň. Litoměřický tým chtěl co nejrychleji zapomenout na nepovedený duel proti Benátkám. Výrazně zlepšený defenzivní výkon a také přítomnost Kally a Bílka. To byly základní stavební kameny výhry 3:0. Skóre otevřel v 16. minutě Kalla. Ve třetí třetině se prosadil ještě Jirásek a Komárek. Litoměřice vyhrály 3:0.

V zatím posledním zápase čelily Litoměřice pravděpodobně nejsilnějšímu soupeři. Nastoupily na ledě Karlových Varů, které na jaře sestoupily z nejvyšší soutěže. Energie se hned v první minutě dostala do vedení, které dokázala udržet. Zápas vyhrály Karlovy Vary 4:2, za hosty se prosadil Miškář a Sýkora.

Sestavy z posledních zápasů

HC Stadion Litoměřice: Klouček – Pavlas, Málek, Šesták, Smetana, Jebavý, Janduš, Havránek – Kalla, Hanták, Bílek, Pilař, Miškář, Řehoř, Kulda, Komárek, Pšenička, Jirásek, Zajan, Stříbrný, Sýkora.
HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – Husák, Bernad, Vl. Brož, M. Vágner, Mlčoch, Hes, M. Zdvořáček, R. Vaněk – Macek, Roubík, Melka – P. Štěpánek, Vrdlovec, D. Merta – Dufek, L. Volf, Severa – Markulinec, Gengel, Mical.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže