V sobotu 12. listopadu 2016 si přijdou na své hokejoví a fotbaloví fanoušci. Slovan a Arma si k této příležitosti pro permanentkáře připravili společnou kampaň.

Nejdříve se od 16:00 na zimním stadionu představí atraktivní soupeř ze středních Čech Rytíři Kladno. Duely s tímto soupeřem bývají atraktivní a přinášejí pěknou hokejovou podívanou. To však není vše. Od 19:15 se na městském stadionu odehraje fotbalové utkání mezi domácí Armou a 1.SC Znojmem. Bude to poslední domácí utkání v podzimní části soutěže a ústečtí fotbalisté budou chtít zvítězit a rozloučit se tak s domácím prostředím výhrou nad velice nebezpečným soupeřem.

FK Ústí nad Labem a HC Slovan Ústí nad Labem společně připravili pro své fanoušky speciální akci na tyto dvě utkání. Držitelé permanentních vstupenek na utkání fotbalového klubu mají možnost navštívit utkání ústeckého Slovanu proti Kladnu pouze za 40 Kč. Stačí jen předložit permanentní vstupenku u pokladny Zimního stadionu. Permanentku bude také zapotřebí předložit ochrance při vstupu na zimní stadion. Totéž platí i pro držitele permanentních vstupenek na domácí utkání ústeckého Slovanu. Po předložení permanentky na pokladnách městského stadionu navštíví utkání Army proti Znojmu jen za 30 Kč.

„Pro akci s hokejovým klubem jsme se rozhodli proto, že nás v jeden den čekají dva velmi atraktivní duely. Touto akcí bychom rádi naplnili naše stadiony, a věřím, že společnými silami se nám to podaří. Budeme velmi rádi, když naši fanoušci navštíví utkání proti Kladnu a pomohou svým kolegům z hokejového kotle udělat výbornou atmosféru. Věřím, že také kotel hokejového Slovanu půjde pomoci našemu kotli při utkání se Znojmem.“ řekl k akci výkonný ředitel FK Ústí nad Labem Ing. Petr Heidenreich.

„Jsme rádi za možnost spolupráce s FK Ústí nad Labem. Věřím, že tato spolupráce přispěje ke skvělé návštěvnosti na stadionech a fanoušci vytvoří výbornou atmosféru, která hráčům pomůže při cestě za vítězstvím.“ dodal marketingový manažer HC Slovan Ústí nad Labem Marek Šnajdr.

Spojte sobotní odpoledne se sportem a pojďme společně podpořit hokejisty a fotbalisty v těchto atraktivních duelech. Utkání Slovanu začíná v 16:00 na zimním stadionu a hned poté od 19:15 se na městském stadionu představí Arma proti Znojmu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže