Ú s t í n/L. - Ústecký Slovan dal zapomenout na předchozí porážku na Kladně a na domácím ledě předčil Benátky nad Jizerou 6:3 a potvrdil, že se mu letos na Středočechy daří. Utkání pro klubový web následně hodnotil útočník Slovanu Jan Křivohlávek.

Ústecký forvard Jan Křivohlávek si byl vědom, že Benátky patří mezi těžké soupeře, po utkání si ale pochvaloval důležitou výhru 6:3. "Byl to podobný zápas jako u nich. Potřebovali jsme vyhrát, protože Benátky byly v tabulce těsně za námi, takže jsme jim bodově odskočili a někteří hráči se i gólově chytli," byl pozitivně naladěn ústecký útočník.

Ten si z utkání odnesl také šrám na obličeji. "U branky jsem dostal pukem do obličeje, ale nic vážnějšího se nestalo. Zuby drží," potvrdil čtyřiadvacetiletý útočník.

Slovan zabral na domácím ledě a potřeboval napravit reputaci po předešlé prohře na Kladně 2:6. "V Kladně to byl těžký zápas, první dvě třetiny byly od nás ale celkem solidní. Položily nás inkasované branky na konci a začátku třetin. Jinak jsme hráli vyrovnaně," povídá Křivohlávek.

Ten si pochvaluje i nové ústecké posily. "Všichni do týmu skvěle zapadli, hokejově jsou na tom suprově, takže nám velmi pomáhají," reaguje na příchody Tenkráta, Daleckého či Andrese.

Křivohlávek, který pochází z Brna a do Ústí přišel z Třebíče, by rád více rozšířil své bodové konto v kanadském bodování (1+2). A je rád za šanci v Ústí. "Bodově na tom nejsem nejlépe, mohlo by to být lepší. Snad budu produktivnější v dalších zápasech. V Ústí se mi líbí, jen bychom potřebovali udělat nějakou vítěznou šňůru, abychom se v tabulce posunuli výše," komentoval Křivohlávek a dodal: "Určitě máme více než na 7. místo. Máme kvalitní tým, jen je potřeba bodovat několik zápasů po sobě, abychom dohnali tu vrchní část tabulky."

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže