Ú s t í n/L. - Juniorský tým má odehráno šestnáct zápasů a s náskokem šesti bodů se trží na prvním místě před PZ Kladnem. V posledním zápase přehráli žlutomodří Hvězdu Praha 4:2. Po zápase jsme vyzpovídali Jana Musila.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

Jak hodnotíš odehrané zápasy juniorky?

Zápasy hodnotím pozitivně, některé se nám sice nevydařily, ale přesto jsme na prvním místě a v týmu je spokojenost. Doufáme, že to tak dál bude pokračovat.

V Litoměřicích jste prohráli 0:6. V čem byl problém?

Začali jsme dobře, jenže nás srazily dva góly v první třetině. Snažili jsme se zápas zvrátit a pokusit se otočit nepříznivý stav, ale Litoměřice hrály výborně a do moc šancí nás nepouštěly. Ke konci zápasu už Litoměřice kontrolovaly utkání a zaslouženě vyhrály, za to nám se tento zápas vůbec nepovedl.

Dostáváte poměrně hodně branek. Nevychází vám obranná hra, nebo je taktika prostě nastřílet víc branek než soupeř?

Taktika to určitě není. Na tréninku se věnujeme obranné hře, a pak přijde zápas, ve kterém vždy nějakou tu chybu uděláme. Snažíme se z toho poučit. Ve hře dopředu není problém, jen ta obranná část není taková, jak bychom si ji představovali.

Došlo ke změně trenérů. V čem je rozdíl mezi panem Skrbkem a Machem?

Oba trenéři mají svou kvalitu a snaží se nám pomáhat, abychom se zlepšovali. Rozdíl moc velký není, jen každý má svojí představu o naší hře a jiný způsob tréninku.

V posledním domácím zápase jste přehráli Hvězdu, vládne teda spokojenost?

Spokojenost vládne a jsme rádi, že jsme zápas zvládli a dotáhli ho do vítězného konce. Musíme se připravit na další zápas a přenést tu spokojenost a pohodu do dalšího zápasu a znova uspět.

V brance dostává přednost Kácha před Burkovcem. Jak zvládá Burkovec roli dvojky?

Tomáš by samozřejmě chtěl chytat a není úplně spokojený s rolí dvojky, ale oba si snaží pomáhat a vztah mezi nimi je velmi dobrý.

Další utkání vás čeká proti Varům "B". Jak se připravíte?

Připravíme se stejně jako na každé utkání. Nějaké změny se samozřejmě projeví kvůli změně trenéra, ale myslím si, že příprava bude podobná.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže