Ú s t í n/L. - Na vítěznou šňůru navázali Lvi další korálek. Tentokráte si ale jen těsně poradili s Mladou Boleslaví. Domácí se dostali do vedení hned z kraje zápasu, když ve 3. minutě přehodil kapitán Daniel Hodek beton brankáře hostí.
V 10. minutě zvyšoval na 2:0 Jankových a vypadalo to na jednoznačný průběh. Hosté v tuto dobu vypadali celkem odevzadaně. Ve 13. minutě trefil v tísni Jirka Kudrna tyč, ale z protiútoku padl na druhé straně gól. Hradecký proskočil mezi obránci, a bekhendovou kličkou snížil na 2:1. V 18. minutě ale domácí získali znovu dvoubrankové vedení, když v přesilovce napřáhl na modré Jan Kudrna a krásnou střelou do víka upravil skóre. Druhá třetina se nesla ve znamení častých soubojů a nevyužitých šancí. Lvi zatlačili Boleslavské do jejich pásma a několikrát tězce vyzkoušli Musila v brance. Při něm stálo i štěstí. Ve 22. minutě trefil Kudrna boční síť, v zápětí se netrefil Drábek.Poté přišlo ještě několik neproměněných šancí na obou stranách a do šaten se tak šlo za stejného stavu, jako po první třetině. Třetí třetina začala náporem domácích, kteří se snažili rychle rozhodnout. Tlak byl zabrzděn vyloučením Lipiny. Ve 49. minutě šel na trestnou domácí Jelínek za sekání, ale po necelé půlminutě jen následoval hostující Jareš. Lvům se podařilo při hře 4 na 4 skórovat. Sýkora zamíchal z prava pukem a bekhendem zavěsil pod víko. V 51. minutě dělají domácí chybu na obrané modré a Metlička po přesné přihrávce snížil na 4:2. V 56. hosté snížili po další chybě domácích na 4:3, ale to bylo z jejich strany už vše. Domácí pustili soupře k power-play až 15 sekund před koncem a vedení uhájili do konce. Po závěrečném hvizdu se strhla ještě menší strkanice.




Domácí hráči se radují. Daniel Hodek pokořil Musil z blízka.


Musil se soustředí na hru


Výpad hostí do domácí obrany tentokráte neuspěl


V první přestávce nejprve Přemysl Zeman předal výherci poukaz na večeři v Mexické restauraci


... a poté se vrhlo na ledovou plochu dravé mládí. Žáci šesté třídy předvedli svou exhibici.


Aleš Pavlas posílá přihrávku na Adama Šaffera


Při Musilovi stojí štěstí. Koutouč míjí branku.


Hostující Drtina bojuje za domácí brankou s obrancem o kotouč.


Ve druhé přestávce přišla dlouhodobá soutěž


Dnešní aktéři ale do boje o rentu 1111 piv Zlatopramen nepromluvili.


Nepodařilo se jim překonat dodavadního rekordmana.


Úvodní vhazování třetí třetiny vyhráli hosté


Jankových míří do pásma za kotoučem, Sýkora bojuje na modré s protihráčem


Další z reprezantantů jako lodivod na hostující lavičce v Ústí. Miloslav Hořava.


V obratu za kotoučem zajiždí Jareš kolenem do kapitána Lvů Hodka. Ten mu ale stačil těsně uhnout.


Jirka Kudrna sleduje napadání Víti Jankových za brankou Boleslavi


V oslabení startuje na kotouč Petr Jelínek


Trenér Borůvka kárá-radí Petru Lipinovi.


Tomáš Sýkora svůj gól tentokráte nezopakoval a v odpočinkové pozici odjíždí střídat


David Nedorost čeká na modré, jestli se nepodaří vydolovat touš.


Zadumaný trenér Hynek po obdržené brance na 4:3


Závěr zápasu korunovala strkanice
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže